Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Pemandangan di tepi pantai
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Pemandangan tepi



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 4-Sep-2007 04:21
Family Day@Damai Laut Resort, Lumut
On 24-26 Ogos 2007 our family went to Lumut for my hubby company's family fiesta. Last year diorang buat kat Cherating. Seronok jugak tapi nak travel dengan 2 orang budak kecik, dengan sesatnya yang tak bestnya tu. Year before that kat A Famosa Melaka. Masa tu kami tak dapat join sebab my hubby on shift. Tahun 2005 kat PD, masa ni baru2 kawen. :-)

Kami bertolak lebih kurang pukul 6pm dari rumah. KL jammed gila sebab cuti sekolah dan ramai orang nak balik kampung. Sampai Lumut lebih kurang pukul 11. Bebudak ni yang dah layu masa dalam kereta jadi segar bugar tengah-tengah malam tu. Alhamdulillah we really enjoyed the vacation dan hopefully pasni bleh pegi bercuti lagi ke tempat lain pulak...

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.